Skip to main content

Näe hyvä mussa

Näe hyvä mussa -toiminnassa lapsi tulee nähdyksi omana, upeana itsenään!

Parasta Lapsille järjestön Näe hyvä mussa -toiminta tarjoaa viikonloppuleirejä ennaltaehkäisevän tuen tarpeessa olevien perheiden lapsille. Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan ja silloin pienikin apu on merkittävää. 

Leirikokonaisuudet toteutuvat kevät- ja syyslukukaudella, uudet leiriperiodit käynnistyvät aina tammikuussa ja elokuussa.  Haut tuleville leireille ovat auki noin 2–3 kuukautta ennen toiminnan alkua. 

Leiritoiminnassa sama lapsiryhmä kokoontuu leirikeskukseen viitenä viikonloppuna. Mukana on leirijohtaja ja pedagogi sekä koulutettuja vapaaehtoisia  leiriohjaajia. He rakentavat lapsille positiivisen pedagogiikan keinoin ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla. 

Kenelle?

Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Tampereella tai Pohjois-Pohjanmaalla asuville alakouluikäisille (ensisijaisesti 9-13-vuotiaille) lapsille ja heidän alakouluikäisille sisaruksilleen. Lapsen on kyettävä toimimaan ryhmässä, sillä leirille osallistuu 25 lasta. 

Hakeminen

Toimintaan haetaan hakulomakkeella, lisäksi tarvitaan suosittelijan lausunto. Lomakkeet löytyvät hakuaikana kaupunkikohtaisesti Leirit -välilehdeltä.

Yhteistyökumppaneina ovat Koulutus Elämään Säätiö ja Lastensuojelun keskusliitto. Toimintaa tukee STEA sekä Hämeenlinnan, Tampereen ja Riihimäen kaupungit sekä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue.

LISÄTIETOJA

Terhi Ljungkvist

Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä