NÄE HYVÄ MUSSA -TAMPERE

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille  ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevan hyvän huomaamiseen. 

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle. Toimintaan ilmoittautumisessa tulee mukana olla suositus joka liitetään mukaan hakemukseen. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori, järjestön työntekijä tai vastaava.

Missä?
Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

Pukkila alhaalta 96dpi

Leireille järjestetään kuljetus Tampereen linja-autoasemalta perjantaisin klo. 18.00. 

Milloin?

Kevään 2022 leiripäivät: 

- 21.-23.1.
- 11.-13.2.
- 11.-13.3.
- 8.-10.4.
- 6.-8.5.

Tutustu syksyn 2021 leirijohtaja Jennaan ja leiripedagogi Katiin:

 • Jenna Koivisto
  Jenna Koivisto

  Jenna Koivisto

  Hei kaikille,
  olen Jenna Koivisto Tampereelta ja toimin Näe hyvä mussa-leirillä Tampereen porukan leirin johtajana. Erikoistun lastensuojeluun ja nuorisotyöhön ja voisi sanoa, että olen sellainen ”joka paikan höylä” ammatillisestikin. Kokemusta löytyy moneltakin erialalta, mutta sosiaaliala on itselle se sydäntä lähinnä oleva.
  Vapaa-aika menee harrastuksissa, perheen ja ystävien kanssa. Matkustelu ja mökillä oleminen kuuluvat myös olennaisesti vapaa-ajanviettooni. Rauhalliset kävelylenkit perheen papparaisen (Ranskanbuldoggi) kanssa antavat omaa aikaa arjen kiireiden keskellä.

  ⦁ Lempivärini on sinisen eri sävyt. Varsinkin turkoosia löytyy kodin sisustuksesta.
  ⦁ Minulla ei ole lempieläintä vaan tykkään kaikista eläimistä. Jokainen eläin on upea omana itsenään, mutta tottakai oma koira on maailman paras koira.
  ⦁ Lempiruokani on pizza.
  ⦁ Lempparielokuvia ovat komediat.
  ⦁ Telkkarista katson jääkiekkoa ja jalkapalloa.

  Parasta lasten kanssa on pitää hauskaa yhdessä ja oppia uutta. Huumori on tärkeä osa omaa elämääni ja vitsailen paljon lastenkin kanssa. Nauru tekee hyvää itse kullekin.
 • Kati Eskman-Reima
  Kati Eskman-Reima

  Kati Eskman-Reima

  Olen Kati, hämeenlinnalainen 35-vuotias sosionomi ja sairaanhoitaja sekä kahden lapsen äiti. Minulla on useita vuosia sairaanhoitajan töitä takana, mutta uuden ammatin myötä olen työskennellyt niin Parasta Lapsille ry:n leireillä kuin varhaiskasvatuksen parissa. Syksyllä toimin Pukkilassa Näe hyvä mussa -toiminnan leiripedagogina. Pidän siitä, että ympärilläni on iloa ja naurua, elämän ääniä. 

  Harrastan erilaisia juttuja luonnossa, kuten polkujuoksua, maastopyöräilyä sekä retkeilyä. Kesässä nautin eniten satokauden herkkujen viljelystä kasvihuoneessani, syksyisin tykkään ihailla värejä luonnossa ja sienestää. Talvet ei ole koskaan olleet juttuni, mutta lasteni myötä olen oppinut nauttimaan niistäkin vaikkapa lumiukkoja rakentaen ja luistellen. Keväässä parasta on aurinko ja lisääntyvä lämpö. 

  Leirielämä Pukkilassa on minulle jo entuudestaan tuttua, mutta olen lähdössä ensimmäistä kertaa Näe hyvä mussa -toiminnan matkaan ja toivon, että saamme yhdessä leiriläisten kanssa nauttia kivoista leiriviikonlopuista ja ennen kaikkea - nähdä hyvän kaikissa meissä! Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!

Haku syksyn 2021 leirille on päättynyt. Uusi haku 2022 kevään leireille aukeaa marraskuun aikana. 

HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suosistusta. (tallennettava suositus)

ILMOITTAUDU

Muista:
- Perheen tulee olla Tampereen kaupungin asukas
- Lapsen tulee olla 9-13 -vuotias (yli 7-vuotiaat sisarukset voivat hakea mukaan jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta), omaohjaus ja itsesäätely ikätasolla.
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.

Hakijoille ilmoitetaan viimeistään elokuun alussa pääseekö lapsi mukaan toimintaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Katja Timlin
Puh: 050 430 6664 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© 2020 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti