NÄE HYVÄ MUSSA -TAMPERE

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille  ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevan hyvän huomaamiseen. 

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle.


Missä?
Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

pukkilanlomakeskus

Leireille järjestetään kuljetus Tampereen rautatieasemalta tai linja-autoasemalta.

Milloin?
Leiriviikonloput syksyllä 2019

9.-11.8.
6.-8.9.
4.-5.10.
8.-10.11.
6.-8.12.

Tutustu kevään 2019 leirijohtaja Toniin ja leiripedagogi Hannaan: 

Toni Koskinen

Toni Koskinen

Toni Koskinen

Hei! Olen Toni Koskinen, Tampereen Näe hyvä mussa -viikonloppuleirien leirijohtaja. Koulutukseltani olen liikuunnanohjaaja AMK. Leirijohtajan työn ohella työskentelen vapaa-ajan ohjelmapalveluiden parissa. Olen työskennellyt lasten ja nuorten parissa mm. liikuntapalveluissa ja iltapäiväkerhoissa eri kaupungeissa. Harrastuksiini kuuluu lukeminen, pyöräily, kiipeily, sirkus ja oikeastaan kaikki liikunta. Liikunnan ilon näkemistä odotan myös kevään leireiltä!

 • Lempiväri: sininen
 • Lempieläin: kissa
 • Lempiruoka: kasvisruoat!
 • Lempikirja: Hobitti
 • Lempielokuva: Forrest Gump

Hanna Peurla

Hanna Peurla

Hanna Peurla

Heippa, olen Hanna Peurla Tampereelta. Arkeni kuluu 2. luokkalaisten opettajana sekä monenlaisen liikunnan ja käsitöiden sekä kuvataiteiden parissa. Aiemmin olen harrastanut aktiivisesti partiotoimintaa ja sitä kautta olenkin osallistunut monille leireille. Näe hyvä mussa -leireille osallistun innolla ja tehtäväni on toimia leiripedagogina. Leireillä tulemme varmasti kokemaan ikimuistoisia hetkiä luonnon helmassa itseilmaisun ja luovuuden keinoin.

 • Kaikki värit miellyttävät silmääni, mutta erityisen paljon pidän luonnon läheisistä väreistä mm. oliivinvihreä ja okra.
 • Lempieläimeni on koira ja vaikka minulla ei omaa koiraa olekaan, otan mieluusti hoitoon vanhempieni ja siskoni karvakuonoja.
 • Olen kaikkiruokainen, mutta kaalilaatikko on minusta erityisen herkullista.
 • Lempikirjani on Yrjö Kokon luontoon sijoittuva satukirja: Pessi ja Illusia.
 • Lempileffani on Tom Hanksin tähdittämä Green Mile.
 • Ihailemani henkilö on oma äitini. Iloiseksi minut saa muut iloiset ihmiset.


Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!

Hae mukaan! Haku syksyn leireille on auki 1.4-30.6.2019.

ILMOITTAUDU

Muista merkitä hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot, sekä muutamalla lauseella suositus, joka liitetään mukaan hakemukseen.  
Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava. Hakijoille ilmoitetaan mahdollisimman pian haun päätyttyä pääseekö mukaan toimintaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Katja Timlin
Puh: 050 430 6664 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© 2019 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste