NÄE HYVÄ MUSSA - OULU

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille  ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevan hyvän huomaamiseen. 

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle. Toimintaan ilmoittautumisessa tulee mukana olla suositus joka liitetään mukaan hakemukseen. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori, järjestön työntekijä tai vastaava.


Missä?
Lomakeskus Koivuhaassa, Haukiputaalla. Pohjanlahden kupeessa sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

koivuhaka

Leireille järjestetään kuljetus Oulun rautatieasemalta tai linja-autoasemalta.

Milloin?

Leiriviikonloput syksyllä 2021

- 27.-29.8
- 10.-12.9
- 1.-3.10.
- 22.-24.10
- 12.-14.11.

 

Tutustu syksyn 2021 leirijohtaja Tiinaan ja leiripedagogi Karoliinaan:

Tiina Rusanen

Tiina Rusanen

Tiina Rusanen

”Aurinkoiset terveiset Oulusta!
 
Olen Tiina Rusanen ja toimin syksyllä 2021 Oulun Näe hyvä mussa -leireillä leirijohtajana.
 
Tänä vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun olen ensimmäistä kertaa päässyt vapaaehtoisena ohjaajana nauttimaan Koivuhaan mahtavasta leiritunnelmasta. Siitä lähtien olenkin ollut innokas leireilijä ja viettänyt lukuisia kesiä ja lomia leiritoiminnan parissa niin ohjaajana kuin leirijohtajana. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri ja olen toiminut erilaissa opetus- ja ohjaustehtävissä niin järjestöissä kuin ammattikorkeakoulussa.
 
Leireillä tykkään leikeistä ja peleistä, leipomisesta, köllöttelytuokioista, hupsuttelusta ja yhteisistä luontoseikkailuista. Minulle on tärkeää, että leirillä vallitsee rento ja turvallinen ilmapiiri ja kaikki saavat mielekästä tekemistä ja uusia onnistumisen kokemuksia. 
 
Vapaa-ajalla rentoudun retkeilemällä, puuhastelemalla Sepi-koirani kanssa, rullaluistelemalla roller derby-kentällä ja lukemalla kirjoja ja sarjakuvia. Tykkään opetella uusia taitoja ja temppuja: Viimeksi olen kokeillut melomista kajakilla. Seuraavana tavoitelistalla on viimein oppia seisomaan käsillä. 
 
Odotan suurella jännityksellä, millaisia ihania persoonia pääsen syksyn aikana tapaamaan!”

Karoliiina Kudjoi

Karoliiina Kudjoi

Karoliiina Kudjoi

Hei

Olen Karoliina, tulen toimimaan Oulun Näe hyvä mussa leireillä leiripedagogina loppukevään 2021 ajan. Suoritan tällä hetkellä yhteisöpedagogi opintojen viimeistä vuotta ja toiveena olisikin valmistua tämän kuluvan vuoden lopussa. Aikasemmin olen työskennellyt reilun 8 vuoden ajan päiväkodissa ja loma-aikoina erilaisilla lasten ja perheiden leireillä.

Vapaa-ajallani mieluiten retkeilen nuotiolla ja ulkoilen meren rannassa sekä kuuntelen musiikkia.

Leireillä toimimisesta mielestäni parasta on yhdessä tekemisen ilo ja uuden oppimisen riemu.

Suosikkivärini: murrettu syksyn keltainen
Lempiruokani: lohikeitto ja lihapullat
Paras lukemani kirja: Pikku prinssi

Odotan innolla tulevia leirejä ja yhdessä opittuja koettuja hetkiä.

Ihailen: Sydämen viisautta ja kykyä nähdä ihmisissä hyvää

Ilahdun: Herätessäni kuulaisiin, kauniisiin päiviin kun tekee mieli lähteä heti ulos

Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!

Haku syksyn 2021 leirille on päättynyt. Uusi haku 2022 kevään leireille aukeaa marraskuun aikana. 

HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta.  (tallennettava suositus)

ILMOITTAUDU

Muista:
- Perheen tulee olla Oulun kaupungin asukas
- Lapsen tulee olla 9-13 -vuotias (yli 7-vuotiaat sisarukset voivat hakea mukaan jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta), omaohjaus ja itsesäätely ikätasolla.
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.

Hakijoille ilmoitetaan viimeistään elokuun alussa pääseekö lapsi mukaan toimintaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Katja Timlin
Puh: 050 430 6664 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


© 2020 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste | Webdesign Pro%entti