NÄE HYVÄ MUSSA - OULU

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille  ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevan hyvän huomaamiseen. 

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle.


Missä?
Lomakeskus Koivuhaassa, Haukiputaalla. Pohjanlahden kupeessa sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

koivuhaka

Leireille järjestetään kuljetus Oulun rautatieasemalta tai linja-autoasemalta.

Milloin?
Leiriviikonloput syksyllä 2019

23.-25.8.
13.-15.9.
4.-6.10.
25.-27.10.
22.-24.11.

Tutustu syksyn 2019 leirijohtaja Taruun:

Taru Hautala

Taru Hautala

Taru Hautala

Minun nimeni on Taru Hautala. Toimin Leirikeskus Koivuhaassa Näe hyvä mussa -lasten viikonlopputoiminnan johtajana. Olen kolmen ihanan lapsen äiti. Olen koulutukseltani sosionomi YAMK ja työskentelen lähiesimiehenä nuorten sijaishuoltoyksikössä. Vapaa-ajallani vietän aikaa perheeni ja ystävieni kanssa, hoidan puutarhaa ja kotia sekä sienestän ja oleskelen muutenkin luonnossa. Käyn myös nauttimassa erilaisista kulttuurielämyksistä, minut voi bongata esim. rokkikeikalta ja teatterista.

Minulla on pitempi yhteinen historia Parasta Lapsille ry:n kanssa. Lähdin aikoinani nuorena sosionomiopiskelijana mukaan perheprojektiin, jossa roolinani oli toimia vapaaehtoisena kerhonohjaajana projetiperheiden lapsille sekä osallistua perheille järjestettävään viikonlopputoimintaan. Järjestön toiminta, ihmiset, arvot ja ilmapiiri kolahtivat minuun heti. Toiminnoissa pulppuileva ilo ja nauru vetivät minua puoleensa. Toiminkin useiden vuosien ajan Parasta Lapsille -vapaaehtoisena monenlaisissa rooleissa. Parasta Lapsille -toiminnalla on ollut minuun vahva vaikutus jäsentäessäni sosiaalialan osaamistani, ammatti-identiteettiäni ja arvomaailmaani. Sanoin aikoinaan eräässä haastattelussa, että toimiminen Parasta Lapsille ry:ssä on minulle konkreettinen tapa parantaa maailmaa. Nyt tuntuu erittäin hyvältä palata taas Parasta Lapsille -porukan pariin Näe hyvä mussa -toiminnan merkeissä. Odotan innolla ihania hetkiä ihanien ihmisten kanssa.

  • Lempivärini on vihreä. Tämä johtuu varmaan siitä, että rakastan kasveja ja puutarhanhoitoa.

  • Lempiruokiani ovat kavisruuat. Kestosuosikkejani ovat sopivan tulinen linssikeitto ja kikhernecurry. Pidän todella paljon ruuanlaitosta.

  • Olen aivan hirveän perso makealle.

  • Minulla on monia lempikirjoja ja luen monenlaista kirjallisuutta. Jos yksi ihana kirja pitää mainita, se on varmaan Pikku prinssi.

  • Lempielokuvani on Brave heart.

  • Ihailen viisaita, rohkeita ja lempeitä ihmisiä.

Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!

Hae mukaan! Haku syksyn leireille on auki 1.4-31.7.2019.

ILMOITTAUDU

Muista merkitä hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot, sekä muutamalla lauseella suositus, joka liitetään mukaan hakemukseen.  Pyytäkää siis suositus ennen hakemista itsellenne sähköisenä.
Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava. Hakijoille ilmoitetaan mahdollisimman pian haun päätyttyä pääseekö mukaan toimintaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Katja Timlin
Puh: 050 430 6664 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


© 2019 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste