NÄE HYVÄ MUSSA -HÄMEENLINNA

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevan hyvän huomaamiseen. 

NHM -toiminta on osallistujille maksutonta, mutta ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle. Toimintaan ilmoittautumisessa tulee mukana olla suositus joka liitetään mukaan hakemukseen. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori, järjestön työntekijä tai vastaava.Missä?
Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

Pukkila alhaalta 96dpi
  
Leireille järjestetään kuljetus Hämeenlinnan linja-autoasemalta perjantaisin klo.17.00.  
  
Milloin?  
Leiriviikonloput keväällä 2020

24.-26.1.
21.-23.2.
20.-22.3.
17.-19.4.
15.-17.5.

Tutustu kevään 2020 leirijohtaja Lasseen ja leiripedagogi Satuun:

Lasse Hinkula

Lasse Hinkula

Lasse Hinkula

Hejsan!

Olen pohjoisen poika, joka reissailee paljon töiden ja huvin vuoksi. Juureni juontavat Ouluun ja Raksilaan, mutta tällä hetkellä kotini on vanha maatila Paltamossa Kainuun vaaramaisemassa Oulujärven pohjoispuolella.

Olen toiminut lasten ja nuorten parissa 1990-luvulta alkaen ja leirielämän on lähellä sydäntäni. Odotan innolla yhteisiä leirejä ja tahdon toimia yhdessä Parasta Lapsille ry:n tiimin kanssa lasten, nuorten ja perheiden parhaaksi. Leirejä työuralle mahtuu parisen sataa: muun muassa nuokkarileirejä, seurakunnan leirejä, viestintäleirejä, kansainvälisiä leirejä ja palokuntatoiminnan leirejä. Jokainen leiri on oma ainutlaatuinen kokemuksensa!

Harrastuksiini ovat koko elämäni kuuluneet musiikki, liikunta ja luonto. Soittelen omaksi ilokseni kahdessa bändissä ja suosikkejani ovat kitara, basso ja rummut. Pallon perässä, jäällä tai pyörillä on mukava liikkua. Luonto tarjoaa rauhaa, hiljaisuutta sekä hienoja kuvaushetkiä. Tahdon ammentaa harrastuksistani sisältöjä toimintaan ja ideoita myös yhteiseen leiritoiminnan kehittämiseen. Aina kannatta kokeilla jotain uutta!

Koulupenkkiä olen kuluttanut innokkaasti vuosia ja olen muun muassa sosiologi ja yhteiskuntatieteiden maisteri sekä taustalla on psykologiaa, nuorisotutkimusta sekä kasvatustieteen maisteriopinnot. Olen toiminut myös Kainuun pelastuslaitoksella sivutoimisena palomiehenä vuodesta 2005 alkaen. Uuden oppiminen ja oivaltaminen piristää!

Toivon yhteistyötä niin perheiden kuin työtiimimme kanssa. Arvostan rehellisyyttä ja kohtaamista. Toivon pystyväni omalta osaltani rakentamaan luottamuksellisen ja kannustavan yhteishengen meidän toimintaamme!

Satu Prittinen

Satu Prittinen

Satu Prittinen

Heippa kaikki,

olen Satu Prittinen ja toimin tänä syksynä Hämeenlinnan leireillä Pukkilassa leiripedagogina. Olen koultukseltani kasvatustieteen maisteri ja tehnyt valtaosan työurastani lasten parissa erilaisissa rooleissa. Leirikokemusta minulla on vain vähän, mutta odotan innolla Näe hyvä mussa -leirejä ja lapsiin tutustumista. Tällä hetkellä opiskelen sosiaalipsykologian maisteriohjelmassa ja suoritan tarinateatteriohjaajan koulutusta. Teatteri ja draama ovat minulle lähellä sydäntä ja tarkoitus olisikin tuoda myös tätä osaamistani osaksi leirejä.

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni kanssa, luen aina kun voin ja käyn mielelläni teatterissa. Tanssi ja laulu ovat minulle myös mieluisaa puuhaa.

Leireillä uskon nauttivani eniten lasten kohtaamisesta, ryhmähengen rakentamisesta ja kehujen antamisesta. Me luomme raamit toiminnalle, jossa jokaisella lapsella on tärkeä paikka ja tunne nähdyksi ja kuulluksi tulemisesta.

Minulla on monta lempiväriä, ainakin keltainen, vaaleanpunainen ja sininen. Lempieläimeni voisi olla tiikeri, suosikkiruoka sienirisotto ja lempikirjani Veljeni Leijonamieli.

Ihailen rohkeutta puuttua epäoikeudenmukaisuuteen vaikeissa tilanteissa. Ilahdun lasten onnistumisista ja toisten huomioimisesta.

Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!
 
Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!  
 
Haku kevään leireille 2020 on auki!!  (Haku päättyy 30.12.2019) Tieto leirille pääsystä ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään 3.1.2020.
Huom! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. (tallennettava suositus)ILMOITTAUDU
  
Muista:
- Perheen tulee olla Hämeenlinnan kaupungin asukas
- Lapsen tulee olla 9-13 -vuotias (yli 7-vuotiaat sisarukset voivat hakea mukaan jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta), omaohjaus ja itsesäätely ikätasolla.
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.

Hakijoille ilmoitetaan mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä pääseekö lapsi mukaan toimintaan. 

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

  
Lisätietoja Näe hyvä mussa toiminnasta:  
Katja Timlin  
Puh: 050 430 6664 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

© 2020 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste | Webdesign Pro%entti