NÄE HYVÄ MUSSA -HÄMEENLINNA

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevan hyvän huomaamiseen. 

NHM -toiminta on osallistujille maksutonta, mutta ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle.
Hanke toteutetaan Veikkauksen tuella.

Missä?
Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

pukkilanlomakeskus
  
Leireille järjestetään kuljetus Hämeenlinnan linja-autoasemalta.  
  
Milloin?  
Leiriviikonloput syksyllä 2019  
30.8.-1.9.
20.-22.9.
18.-20.10.
15.-17.11.
13.-15.12.

Tutustu kevään 2019 leirijohtaja Outiin ja leiripedagogi Saaraan:

Outi Kuikka

Outi Kuikka

Outi Kuikka

Olen Outi Kuikka, Pukkilan Näe hyvä mussa – viikonlopputoiminnan leirijohtaja Pukkilan leireillä. Koulutukseltani olen sosionomi AMK ja ammatillinen opettaja. Päivätyökseni työskentelen aikuisten nuorten asumisen parissa. Olen työskennellyt yli kymmenen vuotta lasten, nuorten ja perheiden parissa eri tehtävissä. Vapaa-aikani kuluu lasten jääkiekkoharrastuksen ja koirien kanssa ulkoillen.

 • Lempiväri: Vaihtuu usein, mutta tällä hetkellä okran keltainen
 • Lempieläin:  Ehdottomasti koira
 • Lempiruoka:  Thaimaalainen ruoka
 • Lempikirja:  Tykkään dekkareita, erityisesti Maria Kalliot on mieleisiä
 • Lempileffa:  Uusi Mielensäpahoittaja oli loistava!
 • Ketä ihailet: Omaa äitiäni!

Saara Karttunen

Saara Karttunen

Saara Karttunen

Hei! Nimeni on Saara ja tykkään lukemisesta, leipomisesta sekä tanssimisesta ja hyvästä musiikista. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) sekä lisäksi Lasten Tunnetaito- sekä Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja. Töitä olen tehnyt muun muassa lastensuojelussa, koulussa ja päiväkodissa. Nyt olen Näe Hyvä Mussa –toiminnassa leiripadagogina ja sekös vasta on kivaa. Leireillä lapsiin sekä ohjaajiin pääsee tutustumaan paremmin, kun vietetään viikonloppu yhdessä yhteisen tekemisen parissa. Leireillä jokainen pääsee hiomaan omia kaveritaitojaan sekä tutustumaan myös sitä kautta itseensäkin vähän uudella tavalla.

Olin jo syksyllä mukana Näe Hyvä Mussa -toiminnassa ja meillä oli aivan todella hieno syksy. Leirit hioivat porukkamme tiiviiksi ja varmasti jokainen koki monia uusia asioita syksyn aikana.

Oli hienoa, miten paljon uusia ystävyyssuhteita syntyi ja millaisia itsensä ylittämisiä ja onnistumisia sain olla näkemässä.

Syksyyn mahtui paljon leikkiä, ulkoilua ja rentoa yhdessä olemista. Näitä samoja asioita toivon kevään leireiltä sekä sitä, että pääsemme näkemään taas paljon Hyvää lapsissa ja koko leiriporukassamme!

 • Lempiväri: Turkoosi, tummansininen
 • Lempieläin: Kirahvi
 • Lempiruoka: Perunamuusi ja lohi
 • Lempikirja: Molli
 • Lempileffa: Leijonakuningas, Armageddon, Teit meistä kauniin Ketä ihailet: Pekka Hyysaloa ja hänen asennettaan ja montaa muutakin
 • Mistä ilahdut: Yhteydestä, jaetusta huumorista ja ilosta, ulkoilusta.
 
Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!  
 
Hae mukaan! Haku syksyn leireille on nyt auki 1.4-30.6.2019.

ILMOITTAUDU
  
Muista merkitä hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot, sekä muutamalla lauseella suositus, joka liitetään mukaan hakemukseen..  
Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava. Ilmoitamme mahdollisimman pian haun päätyttyä pääseekö perhe mukaan toimintaan. 
  
Lisätietoja Näe hyvä mussa toiminnasta:  
Katja Timlin  
Puh: 050 430 6664 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

© 2019 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste