NÄE HYVÄ MUSSA -HÄMEENLINNA

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevan hyvän huomaamiseen. 

NHM -toiminta on osallistujille maksutonta, mutta ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle.
Hanke toteutetaan Veikkauksen tuella.

Missä?
Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

Pukkila alhaalta 96dpi
  
Leireille järjestetään kuljetus Hämeenlinnan linja-autoasemalta.  
  
Milloin?  
Leiriviikonloput syksyllä 2019  
30.8.-1.9.
20.-22.9.
18.-20.10.
15.-17.11.
13.-15.12.

Tutustu syksyn 2019 leiripedagogi Lauraan:

Laura Luukko

Laura Luukko

Laura Luukko

Hei, olen Laura ja toimin Näe hyvä mussa-leirin leiripedagogina syksyn leireillä Virroilla Pukkilan leirikeskuksessa. Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri/sosiaalityöntekijä ja olen työskennellyt sosiaalityössä sekä erilaisissa projekti- ja opetustehtävissä. Vapaa-ajalla harrastan lenkkeilyä luonnossa, avantouintia ja olen myös kova lukemaan. Leireilijänä olen ensikertalainen ja odotan innokkaasti tulevia leirejä ja toistemme tapaamista kaikenlaisen hauskan ja mielenkiintoisen toiminnan ja tekemisen merkeissä. Mielestäni leiriemme nimi Näe hyvä mussa on hyvä elämänohje niin leireillä kuin leirin ulkopuolellakin.

Lempiväri: turkoosi, Lempieläin: koira, Lempiruoka: uudet perunat ja kala sekä erilaiset salaatit, Lempikirja:Niitä on useita, mutta lastenkirjallisuudesta kaikki Astrid Lindgrenin kirjat kolahtaa, Lempileffa: viimeksi tykkäsin uudesta Tuntemattomasta sotilaasta, Ketä ihailen:ihmisiä, jotka ovat lujia, mutta lempeitä, Mistä ilahdut: tällä hetkellä vihreästä kesäisestä luonnosta ja järvimaisemasta.
 
Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!  
 
Haku kevään 2020 leireille käynnistyy lokakuun aikana.

ILMOITTAUDU
  
Muista:
- perheen tulee olla Hämeenlinnan kaupungin asukas
- lapsen tulee olla 9-13 -vuotias (7-8 -vuotias sisarus) ja kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta)
- merkitä hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava. Hakijoille ilmoitetaan mahdollisimman pian haun päätyttyä pääseekö mukaan toimintaan.
  
Lisätietoja Näe hyvä mussa toiminnasta:  
Katja Timlin  
Puh: 050 430 6664 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

© 2019 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste