Skip to main content

NÄE HYVÄ MUSSA -TAMPERE

Missä?

Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle, ulkoilulle ja yhdessäololle. 

Leireille järjestetään kuljetus Tampereen linja-autoasemalta, lähtö leiriviikonloppujen perjantaisin klo 18. 
Haku syksyn -24 toimintaan on auki. Luethan sivun ohjeet huolellisesti ennen hakemista. Muistathan pyytää suosittelijan lomakkeen ennen hakemista. Hakemusta ei voida käsitellä ilman sitä. 


Syksyn 2024 leirit:

23.-25.8. (uusia leiriläisiä mukaan)
20.-22.9. (uusia leiriläisiä mukaan)
18.-20.10.
15.-17.11.
13.-15.12.


HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta. Täytäthän hakemuksen huolella. Puutteellinen hakemus viivästyttää käsittelyä. 

Muista:
- Perheen tulee olla Tampereen kaupungin asukas
- Lapsi on alakouluikäinen (pääkohderyhmä 9-13-vuotiaat, alakouluikäiset sisarukset voivat hakea mukaan, jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä on 25 lasta), riittävät oman toiminnan ja itsesäätelyn taidot
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi perhetyöntekijä, kouluvalmentaja, koulukuraattori, opettaja, sosiaalityöntekijä, järjestön työntekijä tai vastaava.

Tutustu Tampereen leirijohtajaan ja leiripedagogiin

Tuulikki Lankio

Hei!
Olen Tuulikki ja toimin Tampereen Näe Hyvä Mussa -leirien leirinjohtajana. Olen tanssi-ja sirkusopettaja jota lapset kutsuvat myös Tuutikiksi.

Olen 15 vuotta pitänyt liikuntapainotteista iltapäiväkerhoa ja kesäkerhoa ja -leirejä sekä ollut yli 10 vuotta Pelastakaa Lapset Ry:n tukiperheenä. Oma poikani on 25-vuotias.
Odotan leireiltä kivaa yhdessä tekemistä, leikkimistä ja pelaamista lasten kanssa.
Vahvuuksina minulla on innostuminen ja innostaminen, olen sitkeä ja oikeudenmukainen ja supervoimana minulla on Tuulikin taikahali joka tekee kaikki kilteiksi.

Jutta Lind

Moi!

Olen Jutta ja toimin leiripedagogina Tampereen Näe hyvä mussa -leireillä. Ammatiltani olen liikunnan sekatyöläinen ja saankin nauttia työstäni useammankin lajin parissa.

Vapaa-aikani menee pitkälti vesilajien ja luonnon äärellä, milloin sukeltaen, meloen tai uiden. Vastapainoksi rentoudun kirjojen, tähtitieteen tai käsitöiden parissa. Aikatauluihin sopiessa kotona saattaa pyöriä myös eläinyhdistyksen karvakamuja, erityinen paikka sydämmestä löytyy isoille sylihauvoille. Innostun paljon kaiken uuden kokeilusta ja opettamisesta.

Leireillä parasta on että saan keskittyä hyvän näkemiseen, heittäytyä monipuolisesti eri aktiviteetteihin ja tutustua upeisiin lapsiin ja vapaaehtoisiin. 

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle, jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Terhi Ljungkvist
Näe hyvä mussa -koordinaattori
050 430 6664
terhi.ljungkvist@parastalapsille.fi


Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä