Skip to main content

NÄE HYVÄ MUSSA – Oulu/Pohde

Missä?

Lomakeskus Koivuhaassa, Haukiputaalla. Pohjanlahden kupeessa sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle, ulkoilulle ja yhdessäololle. Syksyn 2024 leirit: 
23.-25.8.
6.-8.9.
27.-29.9.
18.-20.10.
8.-10.11.

HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta. Täytäthän hakemuksen huolella. Puuttellinen hakemus viivästyttää käsittelyä.

Muista:
- Perheen asuinkunnan tulee kuulua Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen.
- Lapsi on alakouluikäinen (pääkohderyhmä 9-13-vuotiaat, alakouluikäiset sisarukset voivat hakea mukaan, jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä on 25 lasta), riittävät oman toiminnan ja itsesäätelyn taidot
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi perhetyöntekijä, kouluvalmentaja, koulukuraattori, opettaja, sosiaalityöntekijä, järjestön työntekijä tai vastaava.

Tutustu Oulun leirijohtajaan ja leiripedagogiin

Tanja Kanniainen

Hei kaikille!

Nimeni on Tanja Kanniainen ja toimin leirijohtajana leirikeskus Koivuhaassa Haukiputaalla syksyllä 2023 ja keväällä 2024. Olen toiminut jo pitkään varhaiskasvatuksen, koulujen kerhojen ja nyt Parasta lapsille leirien parissa. Lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Erityisesti rauhoittuminen ja pysähtyminen pienten asioiden äärelle on minulle tärkeää. Näitä taitoja haluan opettaa ja välittää lapsillekin. Kiireettömyys, rentoutuminen ja hetkistä nauttiminen tulevat tutuiksi leirielämässä. Mahdollisesti pääset kokeilemaan lastenjoogaa kanssani. Minulle on tärkeää luovuuden käyttäminen ja se, että lapsi saa toteuttaa itseään.

Kädentaidot ja valokuvaaminen ovat minulle mieleisiä juttuja. Tykkään askarrella ja istahtaa tekemään yhdessä erilaisia projekteja. Minut saa innostumaan lähes mistä vain tekemisestä; lähdetään yhdessä metsään tai merenrannalle, pelataan yhdessä vaikkapa jalkapalloa tai juostaan keppariradalla. Leikitään vanhoja tuttuja leikkejä ja opetellaan uusia. Kisaillaan ilman kilpailua ja välillä istahdetaan ihmettelemään ohi kulkevia pilviä. Tärkeää on yhdessä koetut hetket.

Odotan jo innolla tulevia leiriviikonloppuja.

Sonja Nuottila

Moi!

Nimeni on Sonja Nuottila, ja toimin leiripedagogina Koivuhaan leireillä keväällä 2024. Olen rauhallinen, kärsivällinen ja huumorintajuinen opettaja. Lapsena olin innokas leireillä kävijä, ja näin aikuisella iällä olen saanut toimia ohjaajana ja järjestäjänä useilla erilaisilla leireillä. Odotan tulevaa kevättä innolla, sillä olen Koivuhaan leireillä nyt mukana ensimmäistä kertaa, enkä malta odottaa, että pääsen tutustumaan meidän kevään leiriläisiin!

Tykkään kaikenlaisesta askartelusta, ulkoilusta, leipomisesta ja hassuttelusta. Minusta on myös ihanaa pysähtyä pohtimaan asioita monenlaisista näkökulmista, ja käydä keskusteluja erilaisista aiheista. Kaikkein rakkain harrastukseni on kuitenkin tanssi, ja siitä olen tehnyt itselleni myös ammatin.

Minulle tärkeää on kaikkien ihmisten kunnioittaminen ja tasa-arvoinen kohtelu. Toivon, että kevään leireillä jokainen saa kokea onnistumisia, ilon ja naurun hetkiä, sekä merkityksellisiä kohtaamisia toisten leiriläisten ja meidän ohjaajien kanssa.

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle, jos ette ole varmoja sitoutumisesta.
  
Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Terhi Ljungkvist
Näe hyvä mussa -koordinaattori

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä