Skip to main content

NÄE HYVÄ MUSSA – HÄMEENLINNA

Missä?

Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle, ulkoilulle ja yhdessäololle.

Leireille järjestetään kuljetus Hämeenlinnan linja-autoasemalta perjantaisin klo 17.  

Haku syksyn 2024 Näe hyvä mussa -leirikaudelle on auki.
 
Syksyn 2024 Näe hyvä mussa -leirit:

16.-18.8. (uusia leiriläisiä mukaan)
13.-15.9. (uusia leiriläisiä mukaan)
11.-13.10.
8.-10.11.
6.-8.12.

HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta. Täytäthän hakemuksen huolella. Puutteellinen hakemus viivästyttää käsittelyä. 

Muista:

- Perheen tulee olla Hämeenlinnan kaupungin asukas
- Lapsi on alakouluikäinen (pääkohderyhmä 9-13-vuotiaat, alakouluikäiset sisarukset voivat hakea mukaan, jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä on 25 lasta), riittävät oman toiminnan ja itsesäätelyn taidot
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
- Suositus liitetään hakemukseen. Suosittelija voi olla esimerkiksi perhetyöntekijä, kouluvalmentaja, opettaja, koulukuraattori, sosiaalityöntekijä, järjestön työntekijä tai vastaava.

Tutustu Hämeenlinnan leirijohtajaan ja leiripedagogiin: sisältöä tulossa

Leiripedagogi Tiia

Moikka!

Mun nimi on Tiia ja toimin Hämeenlinnan Näe hyvä mussa -leireillä pedagogina syksyllä 2024. Olen yhteiskuntatieteiden maisteriopiskelija Tampereelta. Pukkilan leirikeskus on tullut minulle jo tutuksi, sillä olen ollut siellä vapaaehtoisena leiriohjaajana jo pari vuotta esimerkiksi Näe hyvä mussa -leireillä.

Vapaa-aikani vietän yleensä eri tavoin luonnossa puuhaten kaikkina vuodenaikoina. Myös leireillä pääsemme tutkimaan lähiluontoa! Myös käsityöt ovat tärkeä harrastus minulle ja opetan mielelläni leiriläisille erilaisia kädentaitoja. Tykkään lähteä mukaan erilaisiin lasten ehdottamiin leikkeihin ja peleihin.

Leiripedagogina haluan taata jokaiselle lapselle turvallisen ja ikimuistoisen leirikokemuksen täynnä hauskanpitoa ja uusia ystäviä. Tällä leirillä jokainen lapsi saa olla oma itsensä!

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle, jos ette ole varmoja sitoutumisesta.
  
Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Terhi Ljungkvist
Näe hyvä mussa-toiminta
Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä