Skip to main content

NÄE HYVÄ MUSSA -TAMPERE

Missä?

Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle, ulkoilulle ja yhdessäololle. 

Leireille järjestetään kuljetus Tampereen linja-autoasemalta, lähtö leiriviikonloppujen perjantaisin klo 18. 

Haku kevään 2024 leirikaudelle on auki. 


Kevään 2024 leirit:

19.-21.1.
16.-18.2.
15.-17.3.
12.-14.4.
10.-12.5.


HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta. Täytäthän hakemuksen huolella. Puutteellinen hakemus viivästyttää käsittelyä. 

Muista:
- Perheen tulee olla Tampereen kaupungin asukas
- Lapsi on alakouluikäinen (pääkohderyhmä 9-13-vuotiaat, alakouluikäiset sisarukset voivat hakea mukaan, jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä on 25 lasta), riittävät oman toiminnan ja itsesäätelyn taidot
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi perhetyöntekijä, kouluvalmentaja, koulukuraattori, opettaja, sosiaalityöntekijä, järjestön työntekijä tai vastaava.

Tutustu syksyn 2023 leirijohtajaan ja leiripedagogiin

Tuulikki Lankio

Hei!
Olen Tuulikki ja toimin Tampereen Näe Hyvä Mussa -leirien leirinjohtajana keväällä 2023. Olen tanssi-ja sirkusopettaja jota lapset kutsuvat myös Tuutikiksi.

Olen 15 vuotta pitänyt liikuntapainotteista iltapäiväkerhoa ja kesäkerhoa ja -leirejä sekä ollut yli 10 vuotta Pelastakaa Lapset Ry:n tukiperheenä. Oma poikani on 25-vuotias.
Odotan leireiltä kivaa yhdessä tekemistä, leikkimistä ja pelaamista lasten kanssa.
Vahvuuksina minulla on innostuminen ja innostaminen, olen sitkeä ja oikeudenmukainen ja supervoimana minulla on Tuulikin taikahali joka tekee kaikki kilteiksi.

Susanna Leppälä

Heippa!
Olen Susanna ja toimin Näe hyvä mussa -leireillä leiripedagogina. Leirikokemusta on kertynyt niin nuorten kuin lasten kanssa toimimisesta useilta kesiltä kesätöiden muodossa niin Pirkanmaalta kuin Pohjanmaaltakin. Opinnot suoritin Joensuussa, joten Itä-Suomessakin on tullut vietettyä aikaa. Nyt kuitenkin olen asettunut Tampereelle ja odotan innolla alkavaa syksyä uusissa työtehtävissä.
Leiripedagogina pyrin siihen, että olen helposti lähestyttävä ohjaaja ja luotettava aikuinen, jolle lapsi voi tulla kertomaan niin koti-ikävästä kuin onnistumisistakin. Pyrin näkemään jokaisen lapsen ainutlaatuisena yksilönä, vaikka leirillä paljon yhdessä touhuammekin. Leireiltä odotan yhteisiä tuokioita, hassuttelua ja nuotion äärellä istumista, jos säät sen vain sallivat!

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle, jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Terhi Ljungkvist
Näe hyvä mussa -koordinaattori
050 430 6664
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä

    
KE Logo
LSKL FI Pysty RGB
Hml
Oulu
Riihimaki
Tampere