Skip to main content

NÄE HYVÄ MUSSA – RIIHIMÄKI

Missä?

Hauhon lomakeskuksessa, Hämeenlinnassa on ihana lapsille suunniteltu leirikeskus. Leireille järjestetään kuljetus Riihimäen linja-autoasemalta (Matkakeskus)

Haku kevään 2024 Näe hyvä mussa -leirikaudelle on auki

Kevään 2024 leirit: 

19.-21.1.
16.-18.2.
15.-17.3.
12.-14.4.
10.-12.5.

HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta. Täytäthän hakemuksen huolella. Puutteellinen hakemus viivästyttää käsittelyä. 

Muista:
- Perheen tulee olla Riihimäen kaupungin asukas
- Lapsi on alakouluikäinen (pääkohderyhmä 9-13-vuotiaat, alakouluikäiset sisarukset voivat hakea mukaan, jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä on 25 lasta), riittävät oman toiminnan ja itsesäätelyn taidot
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
- Suositus liitetään hakulomakkeeseen. Suosittelija voi olla esimerkiksi perhetyöntekijä, kouluvalmentaja, koulukuraattori, opettaja, sosiaalityöntekijä tai vastaava.

Tutustu syksyn 2023 leirijohtaja Susannaan ja leiripedagogi Juttaan:

Susanna Närvä

Olen “Näe hyvä mussa”-leirien Riihimäen leirijohtaja syksyllä 2023.

Minulla on pitkä kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja olen sekä sosiaali että terveydenhuollon ammattilainen. Olen kuunteleva, luotettava, turvallinen ja muita kannustava, pehmeästi jämäkkä.

Harrastan monenlaista liikuntaa mm. luonnossa retkeilyä, uintia ja tanssia. Olen kiinnostunut eri kulttuureista ja matkustelen paljon. Arvostan terveellistä elämäntapaa ja luontoa

Jutta Lind

Moi!

Olen Jutta ja toimin leiripedagogina Riihimäen Näe hyvä mussa -leireillä. Ammatiltani olen liikunnan sekatyöläinen ja saankin nauttia työstäni useammankin lajin parissa.

Vapaa-aikani menee pitkälti vesilajien ja luonnon äärellä, milloin sukeltaen, meloen tai uiden. Vastapainoksi rentoudun kirjojen, tähtitieteen tai käsitöiden parissa. Aikatauluihin sopiessa kotona saattaa pyöriä myös eläinyhdistyksen karvakamuja, erityinen paikka sydämmestä löytyy isoille sylihauvoille. Innostun paljon kaiken uuden kokeilusta ja opettamisesta.

Leireillä parasta on että saan keskittyä hyvän näkemiseen, heittäytyä monipuolisesti eri aktiviteetteihin ja tutustua upeisiin lapsiin ja vapaaehtoisiin. 

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle, jos ette ole varmoja sitoutumisesta.
  
Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Terhi Ljungkvist
Näe hyvä mussa -koordinaattori
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä

    
KE Logo
LSKL FI Pysty RGB
Hml
Oulu
Riihimaki
Tampere