Skip to main content

NÄE HYVÄ MUSSA – HÄMEENLINNA

Missä?

Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle, ulkoilulle ja yhdessäololle.

Leireille järjestetään kuljetus Hämeenlinnan linja-autoasemalta perjantaisin klo 17.  

Haku kevään 2024 Näe hyvä mussa -leirikaudelle on päättynyt. Täältä löydät leirisivut ja hakulomakkeen syyskaudelle
 
Kevään 2024 Näe hyvä mussa -leirit:

26.-28.1. (uusia leiriläisiä mukaan)
23.-25.2. (uusia leiriläisiä mukaan)
22.-24.3.
19.-21.4.
17.-19.5.

HUOM! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta. Täytäthän hakemuksen huolella. Puutteellinen hakemus viivästyttää käsittelyä. 

Muista:

- Perheen tulee olla Hämeenlinnan kaupungin asukas
- Lapsi on alakouluikäinen (pääkohderyhmä 9-13-vuotiaat, alakouluikäiset sisarukset voivat hakea mukaan, jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä on 25 lasta), riittävät oman toiminnan ja itsesäätelyn taidot
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
- Suositus liitetään hakemukseen. Suosittelija voi olla esimerkiksi perhetyöntekijä, kouluvalmentaja, opettaja, koulukuraattori, sosiaalityöntekijä, järjestön työntekijä tai vastaava.

Tutustu Hämeenlinnan leirijohtajaan ja leiripedagogiin

Mila Sjöblom

Moikka!

Olen Mila, kevään tuleva leirijohtaja. Odotan leirejä innolla, sillä tiedossa on varmasti kaikkea kivaa ja uusia kokemuksia Pukkilan hienossa ympäristössä! Luonteeltani olen sosiaalinen ja positiivinen. Innostun helposti ja vahvuuteni on myös innostaa muutkin mukaan, välillä vähän hullunkurisiinkin juttuihin! Ammatiltani olen liikunnan ja terveystiedon opettaja, mutta nyt olen kotona hoitovapaalla kahden pienen lapsen kanssa. Vapaa-ajalla nautin luonnosta, liikunnasta, lautapeleistä, leipomisesta ja kaikesta mukavasta yhdessä tekemisestä perheen ja ystävien kanssa.

Pukkilassa nähdään!

Tia Järvinen

Hei!

Minä olen Tia, mutta minua kutsutaan myös nimityksillä äiti, täti, sisko ja ystävä. Olen hyvin sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut, sekä muutenkin varsin pirtsakkaluonteinen. Viihdyn paljon lasten ja luonnon parissa, myös kaikenlainen luova tekeminen on itselle viihtyisää. Olen lasten kanssa pitkäjänteinen ja ymmärtäväinen, sekä kohtaan jokaisen yksilönä, mutta silti kohtelen kaikkia tasavertaisina ketään suosimatta tai syrjimättä. Vahvuuksiani ohjauksessa on heittäytyvä ja helposti lähestyttävä luonteeni, sekä luovuuteni. Lähden mielelläni lasten mukaan leikkeihin ja touhuihin, sekä näytän omalla toiminnallani esimerkkiä ettei epäonnistumisia tai jonkun asian osaamattomuutta tarvitse jännittää. Odotan innolla tulevia leirejä, tavataan siellä!

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikkaa vain, jos perhe voi sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle, jos ette ole varmoja sitoutumisesta.
  
Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Terhi Ljungkvist
Näe hyvä mussa-toiminta
Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä

    
KE Logo
LSKL FI Pysty RGB
Hml
Tampere
Oulu